ماکاروني با ته ديگ سيب زميني يکي از غذاهاي خوشمزه و پرطرفدار است و اصالت اصلي آن به کشور ايتاليا باز مي گردد. در حال حاضر انواع ماکاروني در کارخانه هاي ايران درست مي شود و پاستا نامي است که براي انواع ماکاروني در ايران لقب داده اند.
ماکاروني جزو غذاهايي است که با دستورات مختلفي طبخ مي شود براي مثال برخي از افراد آن را با سويا و قارچ و برخي ديگر آن را با مرغ و سيب زميني و . درست مي کنند. ناگفته نماند ماکاروني هاي فرمي جزو محبوب ترين غذاهاي کودکان است.
به هر حال اگر با طرز تهيه و درست کردن ماکاروني آشنايي نداريد، ما در اين دستور ساده آشپزي بارونک، طرز تهيه و مواد لازم ماکاروني را آماده کرده ايم و شما به تنهايي با اين آموزش آشپزي مي توانيد ماکاروني خوشمزه و مجلسي درست کنيد.
مواد لازم ماکاروني 4 نفر | |
---|---|
ماکاروني 500 گرمي | يک بسته |
روغن | به مقدار لازم |
رب گوجه فرنگي | 4 قاشق غذاخوري |
فلفل دلمه اي | يک عدد بزرگ |
گوشت چرخ کرده | 500 گرم |
پياز | 1 عدد بزرگ |
فلفل قرمز و فلفل سياه | نصف قاشق چاي خوري |
نمک و زرچوبه | به ميزان لازم |
1. براي درست کردن ماکاروني، ابتدا پياز را به شکل نگيني خرد مي کنيم و در يک تابه با مقداري روغن خوب تفت مي دهيم تا طلايي شود و بعد از سرخ شدن پياز، گوشت چرخ کرده را به پياز اضافه مي کنيم و خوب تفت مي دهيم تا گوشت کامل سرخ شود.
2. در ادامه فلفل دلمه اي را به شکل مکعبي خرد مي کنيم و به تابه اضافه مي کنيم و تفت مي دهيم تا با پياز وگوشت چرخ کرده حسابي مخلوط شده و مزه دار شود. وقتي فلفل ها کمي حالت سرخ شدن گرفت، نمک، زردچوبه، رب گوجه فرنگي، فلفل قرمز و فلفل سياه را اضافه مي کنيم و خوب همه مواد را هم مي زنيم تا يکدست شود.
3. سپس در يک قابلمه مناسب آب مي ريزيم و صبر مي کنيم تا بجوشد. وقتي آب جوش آمد، 3 قاشق غذاخوري نمک داخل آب جوش مي ريزيم و هم مي زنيم، سپس ماکاروني را مي ريزيم و مي گذاريم به مدت 10 دقيقه با شعله بالا بجوشد تا ماکاروني ها بپزد. بعد از 10 دقيقه که ماکاروني ها نرم شدند، سريع آن را آبکش مي کنيم و يکي دو بار آب سرد روي ماکاروني ها مي ريزيم.
4. حالا قابلمه را روي حرارت مي گذاريم تا کف قابلمه خشک شود و بعد کمي روغن مي ريزيم و به سليقه خود ته ديگ نان يا سيب زميني را کف قابلمه مي چينيم. بعد ماکاروني ها و مواد آماده شده را به صورت لايه لايه روي هم مي ريزيم و با يک دمکني قابلمه را روي حرارت مي گذاريم تا دم بکشد.
5. در انتها 30 الي40 دقيقه صبر مي کنيم تا ماکاروني به خوبي دم بکشد. وقتي کامل دم کشيد با کفگير مواد ماکاروني را مخلوط مي کنيم و در يک ديس مناسب مي کشيم و هراه با سبزي يا ترشي دلخواه سرو مي کنيم. اميدواريم از خوردن اين ماکاروني خوشمزه لذت ببريد.
درباره این سایت