طرز تهيه ماکاروني




ماکاروني، طرز تهيه ماکاروني خوشمزه و مجلسي, دستور پخت ماکاروني در منزل به همراه مواد لازم براي 4 نفر، macaroni


دستور ماکاروني ساده با ته ديگ سيب زميني و نان مرحله به مرحله

ماکاروني با ته ديگ سيب زميني يکي از غذاهاي خوشمزه و پرطرفدار است و اصالت اصلي آن به کشور ايتاليا باز مي گردد. در حال حاضر انواع ماکاروني در کارخانه هاي ايران درست مي شود و پاستا نامي است که براي انواع ماکاروني در ايران لقب داده اند.


ماکاروني جزو غذاهايي است که با دستورات مختلفي طبخ مي شود براي مثال برخي از افراد آن را با سويا و قارچ و برخي ديگر آن را با مرغ و سيب زميني و . درست مي کنند. ناگفته نماند ماکاروني هاي فرمي جزو محبوب ترين غذاهاي کودکان است.


به هر حال اگر با طرز تهيه و درست کردن ماکاروني آشنايي نداريد، ما در اين دستور ساده آشپزي بارونک، طرز تهيه و مواد لازم ماکاروني را آماده کرده ايم و شما به تنهايي با اين آموزش آشپزي مي توانيد ماکاروني خوشمزه و مجلسي درست کنيد.








































مواد لازم ماکاروني 4 نفر
ماکاروني 500 گرمييک بسته
روغنبه مقدار لازم
رب گوجه فرنگي4 قاشق غذاخوري
فلفل دلمه اييک عدد بزرگ
گوشت چرخ کرده500 گرم
پياز1 عدد بزرگ
فلفل قرمز و فلفل سياهنصف قاشق چاي خوري
نمک و زرچوبهبه ميزان لازم

مراحل تهيه و پخت ماکاروني

1. براي درست کردن ماکاروني، ابتدا پياز را به شکل نگيني خرد مي کنيم و در يک تابه با مقداري روغن خوب تفت مي دهيم تا طلايي شود و بعد از سرخ شدن پياز، گوشت چرخ کرده را به پياز اضافه مي کنيم و خوب تفت مي دهيم تا گوشت کامل سرخ شود.


2. در ادامه فلفل دلمه اي را به شکل مکعبي خرد مي کنيم و به تابه اضافه مي کنيم و تفت مي دهيم تا با پياز وگوشت چرخ کرده حسابي مخلوط شده و مزه دار شود. وقتي فلفل ها کمي حالت سرخ شدن گرفت، نمک، زردچوبه، رب گوجه فرنگي، فلفل قرمز و فلفل سياه را اضافه مي کنيم و خوب همه مواد را هم مي زنيم تا يکدست شود.


3. سپس در يک قابلمه مناسب آب مي ريزيم و صبر مي کنيم تا بجوشد. وقتي آب جوش آمد، 3 قاشق غذاخوري نمک داخل آب جوش مي ريزيم و هم مي زنيم، سپس ماکاروني را مي ريزيم و مي گذاريم به مدت 10 دقيقه با شعله بالا بجوشد تا ماکاروني ها بپزد. بعد از 10 دقيقه که ماکاروني ها نرم شدند، سريع آن را آبکش مي کنيم و يکي دو بار آب سرد روي ماکاروني ها مي ريزيم.


4. حالا قابلمه را روي حرارت مي گذاريم تا کف قابلمه خشک شود و بعد کمي روغن مي ريزيم و به سليقه خود ته ديگ نان يا سيب زميني را کف قابلمه مي چينيم. بعد ماکاروني ها و مواد آماده شده را به صورت لايه لايه روي هم مي ريزيم و با يک دمکني قابلمه را روي حرارت مي گذاريم تا دم بکشد.


5. در انتها 30 الي40 دقيقه صبر مي کنيم تا ماکاروني به خوبي دم بکشد. وقتي کامل دم کشيد با کفگير مواد ماکاروني را مخلوط مي کنيم و در يک ديس مناسب مي کشيم و هراه با سبزي يا ترشي دلخواه سرو مي کنيم. اميدواريم از خوردن اين ماکاروني خوشمزه لذت ببريد.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

زرند جوان | آخرین اخبار زرند سفر خاک کارشناسان نگهداری گربه و آموزش های مربوط به آن پخش مواد غذایی یزد | یزد بازرگان | قیمت شکر Brittany nadigarden مجله خبري آي تي و فناوري اطلاعات