طرز تهيه خورش قارچ و گوشت




خورش قارچ و گوشت ، طرز تهيه و پخت خورش قارچ و گوشت خوشمزه و مجلسي براي 4 نفر ، khoresh gharch gosht


دستور پخت خورش قارچ و گوشت خوشمزه در منزل

خورشت قارچ و گوشت از خورشت هاي خوشمزه و پرطرفداري است که طعم متفاوتي با خورشت هاي ديگر دارد. براي کساني که طعم قارچ را دوست دارند، درست کردن خورشت قارچ پيشنهاد خوبي است. خورشت قارچ را مي توان در چند نوع متفاوت درست کرد. ازجمله خورشت قارچ و مرغ يا خورشت قارچ و سيب زميني .


قارچ حاوي مقادير زيادي پروتئين و ويتامين D مي باشد و در نتيجه خورشت قارچ يک غذاي مقوي محسوب مي شود.


به هر حال اگر با طرز تهيه و درست کردن خورشت قارچ و گوشت آشنايي نداريد، ما در اين آموزش آشپزي بارونک، طرز تهيه و مواد لازم خورشت قارچ و مرغ را آماده کرده ايم تا شما با اين آموزش آشپزي ساده بارونک بتوانيد خورش قارچ و گوشت خوشمزه و مجلسي به صورت مرحله به مرحله درست کنيد.








































مواد لازم خورش قارچ و گوشت 4 نفر
گوشت4 تکه خورشتي
قارچ 300 گرم
پياز1 عدد
آلو بخارا15 عدد
رب گوجه1 قاشق غذاخوري
زعفران دم کرده1 قاشق غذاخوري
نمک، زردچوبهبه ميزان لازم
فلفلبه ميزان لازم

مراحل تهيه و پخت خورشت قارچ و گوشت

1. براي شروع پخت، ابتدا پياز را خرد مي کنيم و در يک قابلمه با کمي روغن تفت مي دهيم. بعد از نرم شدن پيازها، گوشت را بهش اضافه مي کنيم و دوباره کمي تفت مي دهيم تا رنگ گوشت تغيير کند.


2. بعد مقداري نمک، زردچوبه ، فلفل و رب گوجه فرنگي به گوشت مي زنيم و خوب تفت مي دهيم تا گوشت طعم دار شود. مقداري هم آب به قابلمه مي ريزيم تا گوشت با حرارت ملايم بپزد. در ادامه آلوها را نيم ساعتي در آب خيس مي کنيم و بعد مي پزيم البته مي توانيد بدون خيس خوردن در قابلمه جداگانه روي حرارت بگذاريد تا بپزد.


3. حالا قارچ ها را خوب مي شوييم و بعد از خشک شدن آن ها را اسلايس مي کنيم. سپس در يک تابه بزرگ، قارچ ها را بدون روغن روي حرارت متوسط کمي تفت مي دهيم.


4. بعد از چند دقيقه که قارچ را مرتب هم زديم، مقداري کره به تابه اضافه مي کنيم و دوباره تند تند با حرارت زياد تفت مي دهيم و سريع حرارت را خاموش مي کنيم تا قارچ ها آب پس ندهند و کوچک نشوند.


5. وقتي گوشت به خوبي پخته شد، قارچ و آلوي پخته شده را به قابلمه گوشت اضافه مي کنيم. در انتها براي اينکه خورشت ما خيلي تيره نشود، يک قاشق زعفران دم کرده به خورشت اضافه مي کنيم تا خوش رنگ شود.


6. بعد از اضافه کردن مواد، خورشت را حدود نيم ساعتي روي حرارت ملايم مي گذاريم تا به خوبي جا بيفتد.


7. در پايان خورشت قارچ و گوشت آماده شده را در ديس مي کشيم و با برنج کته يا برنج آبکش سرو مي کنيم. اميدواريم از خوردن اين خورشت قارچ و گوشت خوشمزه لذت ببريد.


منبع : baronak.com/6183-khoresh-gharch-gosht/


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دستگاه بادکش طبي بدن رفع خستگي و حجامت گلچين مطالب اينترنتي هر چی کی بخوای کانون قرآن وعترت دانشگاه آزاد اسلامي فسا ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, فلاشینگ کانتر استریک 1.6|مسابقات کانتر|دانلود کانفیگ|دمو آرون کالا پونه پلاس yaser