طرز تهيه سس قارچ




سس قارچ ، طرز تهيه و درست کردن سس قارچ خامه اي خوشمزه و مخصوص در منزل ، sos-garch


دستور تهيه سس خامه اي خوشمزه در منزل مرحله به مرحله

سس قارچ جزو سس هاي خوشمزه و پرطرفداري است که به خاطر داشتن قارچ و خامه عطر و طعم فوق العاده اي دارد. سس قارچ را مي توان به عنوان يک چاشني فوق العاده خوشمزه همراه انواع غذاها سرو کرد. از جمله انواع ساندويچ، پاستا، مرغ استيک، سيب زميني سرخ کرده و انواع غذاهاي گوشتي


به هر حال اگر با طرز تهيه سس قارچ آشنايي نداريد، ما در اين آموزش آشپزي ساده بارونک، مواد لازم و طرز تهيه سس قارچ را آماده کرده ايم تا شما بتوانيد به راحتي در منزل اين سس خوشمزه را درست کنيد.
















































مواد لازم سس قارچ
قارچ300 گرم
پياز 2 عدد
شيريک و نيم ليوان
ماست چکيده يا خامه اي2 قاشق غذاخوري
خامه‏ غليظ و خيلي سفت 300 گرم
پودر سير 1 قاشق مرباخوري
آبليمو 2 قاشق غذاخوري
کره150 گرم
آويشنبه دلخواه 1 قاشق مرباخوري
نمک و فلفلبه ميزان لازم

مراحل تهيه سس قارچ

1. براي درست کردن سس قارچ، ابتدا در يک ظرف مقداري آبليمو، نمك و آب مي ريزيم و قارچ ها را به شکل درشت خرد مي کنيم و حدود 20 الي 30 دقيقه در ظرف آبليمو قرار مي دهيم تا رنگ قارچ ها سفيد شود.


2. در اين فاصله پياز را در يک تابه رنده مي کنيم و روي حرارت قرار مي دهيم و صبر مي کنيم تا آب آن تبخير شود. سپس كره را به آن اضافه مي کنيم و پياز را خوب سرخ مي کنيم تا طلايي شود.


3. سپس قارچ ها را از آبليمو در مي آوريم و با آب مي شوييم و بعد به تابه پياز اضافه مي کنيم و خوب تفت مي دهيم تا آب قارچ ها کشيده شود.


4. بعد ماست و نصف خامه را داخل مخلوط كن مي ريزيم و ميکس ميکنيم تا كمي يكنواخت شود. براي آنكه مخلوط ماست و خامه كمي شل شود، کمي به آن شير اضافه مي کنيم. سپس مخلوط قارچ و پياز تفت داده شده را هم به مخلوط كن اضافه كرده و دوباره ميکس مي کنيم.


5. در انتها به ميزان لازم نمك، فلفل، پودر سير و ساير ادويه دلخواه را به سس اضافه مي کنيم و خوب مخلوط مي کنيم تا سس کاملا يکدست شود.


6. حالا يک قابلمه را روي حرارت متوسط مي گذاريم و سس قارچ را داخل آن مي ريزيم و پس از اينکه گرم شد، آويشن و باقي مانده خامه را به سس اضافه مي کنيم و چند دقيقه هم مي زنيم. وقتي سس غليظ شد، قبل از اينکه بجوشد، حرارت را خاموش مي کنيم.


نکات


نكته بسيار بسيار مهم در طبخ اين سس، حرارت است. دقت کنيد که در زمان اضافه کردن خامه سس نجوشد و فقط بايد داغ باشد، جوشيدن سس موجب بريده شدن خامه خواهد شد و سس خراب مي شود.


اضافه كردن پودر سير اختياري است. مي توانيد به جاي آن از سير يا موسير يا پودر موسير استفاده كنيد يا آن را حذف كنيد.


منبع : baronak.com/6504-sos-garch/


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Kathleen اکسیژن ساز ی آدم چرت عطر و ادکلن های مردانه و زنانه با قیمت مناسب آوای طبیعت سلامت باش اَللّهُمَّ اَعِنَّا عَلی تَأدِیَةِ حُقوقِهِ اِلَیْه نوزاد لند