طرز تهيه سس کارامل




سس کارامل ، طرز تهيه و درست کردن سس کارامل شکلاتي و شيري خوشمزه و مجلسي در منزل ، sos karamel


دستور تهيه سس کارامل شيري و شکلاتي خوش طعم در منزل

سس کارامل يک سس فوق العاده خوشمزه و عالي است که براي تزيين انواع کيک، شيريني و دسر استفاده مي شود، اما مي توان آن را بعد از خنک شدن، به عنوان يک شکلات خوشمزه هم سرو کرد. سس کارامل را هم مي توان با شکر سفيد هم با شکر قهوه اي درست کرد که در هر دو صورت خوشمزه و لذيذ مي شود. همچنين شما مي توانيد با ذائقه خود سس کارامل شيري و شکلاتي هم درست کنيد.


با اينکه سس کارامل آماده را مي توان از بيرون تهيه کرد، اما شما مي توانيد با اين آموزش ساده آشپزي، در منزل به راحتي يک سس خوشمزه و خانگي درست کنيد و لذت ببريد.


به هر حال اگر با طرز تهيه سس کارامل آشنايي نداريد، ما در اين آموزش آشپزي بارونک، مواد لازم و طرز تهيه سس کارامل را آماده کرده ايم تا شما بتوانيد با اين اموزش ساده آشپزي به راحتي در منزل اين سس خوشمزه را به صورت مرحله به مرحله درست کنيد.
























مواد لازم سس کارامل
شکر يک ليوان
کره 50 گرم
خامه صبحانهنصف بسته (100 گرم)
  نمکنوک قاشق مرباخوري

مراحل تهيه و درست کردن سس کارامل

1. براي درست کردن سس کارامل، ابتدا شکر را در يک قابلمه کوچکي مي ريزيم و روي حرارت ملايم مي گذاريم تا به آرامي شکر آب شود. نيازي نيست که آب بريزيم، چون شکر روي حرارت ملايم آب مي شود.


2. وقتي که از کناره هاي ظرف، شکر شروع به کاراملي شدن کرد و وسط ظرف آمد، با يک قاشق چوبي يا سيليي به آرامي هم مي زنيم تا همه ي شکر آب شود. دقت کنيد که شکر نسوزد، چون طعم تلخي مي گيرد.


3. وقتي شکر با حرارت کاملا ملايم آب شد و رنگ شکر کاراملي شد و به حد مطلوب رسيد، قبل از اينکه رنگش زياد تيره شود، کره را اضافه مي کنيم و مرتب هم مي زنيم تا کره آب شود.


4. بعد از آب شدن کره، خامه را آروم آروم اضافه مي کنيم و مرتب هم مي زنيم تا مواد مخلوط و يکدست شود. در انتها نوک قاشق نمک اضافه مي کنيم و به مدت يک دقيقه روي اجاق مخلوط مي کنيم و بعد حرارت را خاموش مي کنيم.


5. سس کارامل را يکي دو دقيقه هم مي زنيم و صبر مي کنيم تا خنک شود. بعد از خنک شدن، روي کيک يا دسر مي ريزيم و سرو مي کنيم. اميدواريم از خوردن اين سس کارامل خوشمزه و عالي لذت ببريد.


نکات سس کارامل

سس کارامل رقيق يا غليظ


توجه داشته باشيد اين سس وقتي داغ باشد، رقيق و روان هست ولي خنک تر که شود، غليظ مي شود.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

امیدوار پاورپوینت فصل ۴ حسابداری مدیریت استراتژیک دکتر نمازی آنلاین هوشمندانه ترین انتخاب در کفپوش آشپزخانه شما انفورماتیک پزشکی غار تست